Over mij / About me

Mijn foto
I won't apologize for who I am. You either like me, love me or hate me, but I am me.

maandag 9 april 2012

Update operatie

Ik had al eerdere willen bloggen maar veel mensen weten inmiddels al wat er allemaal gebeurd is. De bottumor is verwijderd en niet door vijlen wat ik eigenlijk had verwacht maar door het echte Hornbach Gamma Praxisoffensief zeg maar. Gewoon met hamer en beitel stukje voor stukje weghakken. Voor de randjes was een knabbeltang nodig. Ik moet zeggen dat er toch echt momenten waren dat ik had gewild dat het geen plaatselijke verdoving was. Pijnlijk was de operatie niet maar het slaan met die hamer, dreunde echt overal dwars doorheen. Dacht dat mijn kaken en neus zouden breken.
Tegen alle verwachting van me in, heb ik na de operatie geen bont en blauw gezicht gehad. Wel zat mijn ene oog op andere hoogte dan mijn andere. Dat is gelukkig inmmiddels bijgetrokken of ik moet heel moe zijn dan zie je mijn oog weer klein worden. De pijn is inmiddels goed beheersbaar, zolang ik niet buk en helaas nog niet op mijn favoriete zijde ligt valt de pijn echt mee. Haren wassen is nog geen feest want echt aan je hoofd zitten rondom de hechtdraad is nog een zere hoofdzaak. Nu wordt woensdag de hechtdraad eruitgehaald dus kan het echte genezen beginnen. Want de neurochirurg heeft geen losse hechtingen gebruikt maar 1 draad voor alles. Woensdag hoor ik gelijk of het bot wat is verwijderd inderdaad goedaardig is, zover ze hadden gezien wel maar hoor het graag nog een keertje heel erg zeker nadat het door het lab is onderzocht.

Ik wil in ieder geval iedereen bedanken voor alle leuke en lieve kaarten, tweets en mailtjes. Dat heeft me heel erg goed gedaan.

1 opmerking:

  1. Beste Caro,
    Wij hebben uw blog gelezen en zouden heel graag met u in contact willen komen. Ons mailadres is secretariaat@huidfonds.nl, wilt u ons een berichtje sturen?

    BeantwoordenVerwijderen